Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

20 de març de 2020

El Consell ajorna la convocatòria “Tornajornal i saber fer 2020”

Seguint la normativa oficial per a la protecció de la ciutadania front el coronavirus COVID-19, el Consell Comarcal del Baix Camp ajorna la data límit d'inscripció de la convocatòria al projecte “Tornajornal i saber fer 2020”, que finalitzava avui divendres 20 de març, fins que l'autoritat pública aixequi les mesures restrictives de confinament i la iniciativa pugui restablir-se.

18 de març de 2020

Atenció a les dones amb indefensió agreujada pel confinament

La situació de confinament com a mesura per prevenir i frenar el coronavirus també pot agreujar la situació de maltractament que pateixen algunes dones, no només pel fet de passar més temps a casa sense poder sortir, sinó també per la tensió emocional amb què ho viuen algunes persones, que pot generar un augment d'actes violents.

18 de març de 2020

El Consell habilita el teletreball i telèfons i correus electrònics d'atenció durant el confinament pel coronavirus

El Consell Comarcal del Baix Camp ha habilitat eines de teletreball per a gairebé el centenar de les persones treballadores de l'ens comarcal. La seu comarcal està tancada al públic des del passat dilluns, i únicament es realitza atenció telefònica des de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, de 8.30 h a 14.30 h, de dilluns a divendres, al telèfon 977 327 155.

18 de març de 2020

Recomanacions de gestió psicològica davant quarantenes i confinaments

El Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha emès una guia de recomanacions a la ciutadania davant l'alerta sanitària generada per l'arribada del nou coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), a la qual el Consell Comarcal del Baix Camp se suma i de la que se'n fa ressò.

17 de març de 2020

Secomsa intensifica la neteja i desinfecció de les àrees de contenidors pel coronavirus

Secomsa ha intensificat els treballs de neteja i desinfecció de les àrees de contenidors als diferents municipis de la comarca per frenar l'expansió del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19). Com a mesura sanitària específica, l'empresa de serveis mediambientals ha mobilitzat dos vehicles amb dos operaris cadascun per netejar els contenidors dels municipis on actua. Els especialistes realitzen aquesta tasca amb un desinfectant biodegradable que també es fa servir a la indústria alimentària.

16 de març de 2020

Nova nau per compostar fins a 18.000 tones l'any de fracció vegetal

Han començat les obres d'una nova nau al Centre Comarcal de Gestió de Residus que gestiona l'empresa pública comarcal SECOMSA. El projecte de la nau, que serà oberta i tindrà 8 trinxeres airejades, té una capacitat de tractament de la fracció vegetal de 18.000 tones l'any i ha estat licitat per un pressupost final de 889.047,62 euros.

16 de març de 2020

El Consell adapta el Pla de Contingència a les noves mesures per l'estat d'alarma

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha dictat avui 16 de març de 2020 un decret aprovant un nou Pla de Contingència que s'adapta a l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol el passat dissabte, així com a les noves directrius de la Generalitat de Catalunya. El decret aprofundeix en els serveis que es consideren essencials per prestar serveis socials a la ciutadania i per al manteniment del funcionament de l'organització comarcal.

13 de març de 2020

El Consell Comarcal restringeix la seva activitat a causa de l'emergència pel coronavirus

Mitjançant un Decret de la Presidència, el Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat avui el Pla de Contingència davant la declaració d'Emergència 1 del Procicat pel coronavirus i, d'acord amb les directrius de les autoritats sanitàries i governamentals, ha acordat restringir l'activitat del Consell Comarcal en els termes següents:    Serveis essencials del Consell Comarcal del Baix Camp: Queden identificats com essencials i caldrà vetllar per prioritzar i atendre: ...

12 de març de 2020

El Consell presenta un projecte al FEDER per iniciar el pagament dels residus per generació

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, reunit en sessió extraordinària el passat 10 de març de 2020, va aprovar amb el suport de tots els grups polítics (ERC-AM, JUNTS, PSC-CP, Ciudadanos, PP i ARA) i amb l'abstenció de la CUP-AMUNT, el projecte per presentar als ajuts FEDER una proposta per implementar de forma pilot el pagament per generació de residus als municipis de Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El projecte té un pressupost de 851.

11 de març de 2020

El Consell impulsa el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores (15M)

El Consell Comarcal i l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor (OCIC) del Baix Camp es fan ressò del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, que se celebra cada 15 de març, i destaquen aquestes recomanacions per a la ciutadania: Informar-se sobre els seus drets com a persones consumidores. Fer valer aquests drets mitjançant les vies oficials en cas que no s'acompleixin. Consumir de manera ètica, responsable i sostenible.

Registres del 61 al 70 de 1870
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 187 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773