Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

9 de març de 2020

Baix Camp i tu… a peu: Montsià

El Consell Esportiu del Baix Camp i l'Associació Excursionista Catalunya de Reus anuncien la propera sortida del programa El Baix Camp i tu... a peu, en aquesta ocasió al Montsià, per al diumenge 15 de març. L'autocar deixarà el grup a Sant Carles de la Ràpita, al pàrquing del Camí de Matarredona, des d'on començarà la sortida.

6 de març de 2020

Sessió extraordinària del Ple, dimarts 10 de març de 2020

El 10 de març de 2020, a les 18h, tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a la seu de l'entitat (carrer del Dr Ferran, 8), amb el següent ordre del dia: Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 18 de febrer de 2020 Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior.

5 de març de 2020

El Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones amb un centenar d'actes

Els municipis del Baix Camp celebren el Dia Internacional de les Dones amb un centenar d'activitats promogudes pels ajuntaments de la comarca, el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp i el Servei d'Atenció i Informació a les Dones (SIAD) del Baix Camp en suport al dret fonamental d'una igualtat justa entre homes i dones, no només en el treball, sinó en tots els àmbits de la vida quotidiana.

3 de març de 2020

El Consell obre la convocatòria “Tornajornal i saber fer 2020”

El Consell Comarcal del Baix Camp obre la convocatòria al projecte “Tornajornal i saber fer 2020”, destinat a persones agricultores i ramaderes amb propostes d'emprenedoria rural. Aquest projecte, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Projectes innovadors i experimentals, té com a principal objectiu fomentar les xarxes de col·laboració rural a la comarca.

2 de març de 2020

SECOMSA arriba a uns 120 escolars del Baix Camp en els darrers tallers mediambientals

En el marc educatiu que ofereix l'empresa de Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA), un equip de l'entitat ha realitzat diversos tallers adreçats a uns 120 nens i nenes de dos centres del Baix Camp a finals de febrer: l'escola Mare de Déu del Roser (Riudecols) i l'escola Cingle Roig (Vilaplana), que prèviament havien sol·licitat aquesta activitat a SECOMSA.

1 de març de 2020

Calendari de donació de sang al Baix Camp pel mes de març

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de març de 2020 als diferents municipis del Baix Camp. Divendres 6 de març a Mont-roig del Camp: Centre de Rehabilitació, carrer d'Aureli Escarré, 28. De 17h a 21h. Dimecres 11 de març de 2020 a La Selva del Camp: Casal d'Avis, avinguda Puig i Ferreter, 6. De 17.30 a 21.30.

28 de febrer de 2020

Nova edició del Voluntariat per la llengua a Cambrils

Les noves parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Cambrils van ser presentades durant un acte al Centre Cultural del municipi, seu actual del Servei Local de Català. D'entre aquestes parelles, n'hi ha 19 de noves i 4 que continuen de l'edició anterior. La responsable del Servei, Helena Martínez, va donar la benvinguda als assistents i va agrair especialment als voluntaris la seva implicació en el programa.

28 de febrer de 2020

Consells en cas de viatge a zones afectades pel coronavirus

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum es fan ressò de les recomanacions a les persones que tinguin viatges contractats per anar a zones afectades pel coronavirus (COVID-19). De manera prioritària, l'Agència aconsella seguir les directrius d'aquestes entitats: Departament de Salut.

27 de febrer de 2020

El Consell Comarcal engega el programa Projectes innovadors i experimentals

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa el programa Projectes innovadors i experimentals subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), que el Banc de Terres de la comarca desenvolupa mitjançant dues vessants: el Banc de Recursos Agraris i el servei de màrqueting i comercialització de proximitat. El Banc de Recursos Agraris és una nova prestació del Banc de Terres que s'ocupa de facilitar l'accés a diversos recursos per a la producció agrària.

25 de febrer de 2020

El Consell s'adhereix al Manifest del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

El Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al Manifest del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya dins el marc del primer Ple celebrat aquest any 2020. La resolució, tractada al punt 12 de l'ordre del dia i englobada en l'apartat Declaracions, Mocions, preguntes i Interpel·lacions, ha estat aprovada per les següents forces polítiques: Ara, Ciudadanos, CUP-AMUNT, ERC-AMC, Junts, PSC-CP.

Registres del 71 al 80 de 1870
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 187 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773