Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

4 de maig de 2020

Servei d'Assessorament Lingüístic per als comerços que obren al Baix Camp

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) ofereix el seu Servei d'Assessorament Lingüístic als establiments comercials que es preparen per reprendre l'activitat al Baix Camp.

29 d'abril de 2020

El Baix Camp enregistra 66 defuncions per la COVID-19

Segons el nou mapa de mortaldat per la COVID-19 al territori, que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania, el Baix Camp enregistra 66 defuncions fins a dia d'avui. El mapa dissenyat per comarques, al qual es pot accedir mitjançant aquest enllaç, indica dues dades: En cercles vermells: el nombre de defuncions per la COVID-19 acumulades. Pintat en el territori: la taxa estandarditzada de defuncions per la COVID-19 ajustada per sexe i edat cada 10.

28 d'abril de 2020

Torna el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català

“Espurnes... de llengua”, el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp i del Servei Local de Català de Cambrils, torna aquest abril tot i el confinament.

27 d'abril de 2020

Nous cursos en línia a la TecnoAula del Punt Òmnia

El Punt Òmnia del Baix Camp posa en marxa la TecnoAula, una plataforma de formació virtual que ofereix els propers nous cursos en línia del 4 de maig al 31 de juliol en format setmanal. Cursos disponibles: Processador de textos. Exercicis del processador de textos Writer de LibreOffice. Crear la meva recol•lecció de receptes. Crea el teu propi recull de receptes de cuina.

26 d'abril de 2020

El Consell Esportiu organitza un nou casal d'estiu

Un estiu més torna el Casal d'estiu de l'escola Alberich i Casas de Reus, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp. Les activitats del Casal d'estiu Ready, Set, Go! 2020 tenen dues finalitats: donar resposta a la necessitat de moltes famílies durant les vacances escolars d'estiu i organitzar activitats esportives, educatives i de lleure per als nens, les nenes i el jovent entre 3 i 14 anys.

26 d'abril de 2020

El Consell celebra el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

El Consell Comarcal del Baix Camp dona el seu suport al Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica, que se celebra el 26 d'abril, assumint que els drets de les persones lesbianes són drets humans, i reivindica el seu dia per arribar a tenir una societat més justa i enriquida amb la seva diversitat.

23 d'abril de 2020

El Consell desitja una bona diada de Sant Jordi a tota la ciutadania

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, desitja una bona Diada de Sant Jordi a les persones treballadores de l'ens i a tota la ciutadania, a la vegada que encoratja a posar en pràctica la resiliència per sortir d'aquests moments que vivim amb més força que mai.

22 d'abril de 2020

El Consell s'adhereix al Decàleg per a la recuperació econòmica dels municipis de Catalunya

La junta de govern del Consell Comarcal del Baix Camp, celebrada de forma telemàtica aquest dimarts 21 d'abril, ha aprovat l'adhesió de l'ens al Decàleg per a la recuperació econòmica dels municipis de Catalunya, un document consensuat entre l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) al qual s'hi estan adherint cada vegada més municipis d'arreu de Catalunya.

22 d'abril de 2020

Activa't, nou programa televisiu per mantenir-se en forma durant el confinament

El Consell Esportiu del Baix Camp i Canal Reus, amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, s'uneixen per promoure l'activitat física de manera senzilla i assequible per a tothom amb el nou programa Activa't. En aquests dies de confinament, l'Activa't pot ajudar a la ciutadania a fomentar una actitud saludable i a mantenir-se desperta de forma física, gràcies a petits exercicis pensats per augmentar el benestar personal.

21 d'abril de 2020

Nova inscripció de cursos de català al Parla.cat

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre una nova inscripció per als cursos de català amb tutoria i en línia del Parla.cat, després d'omplir en dos dies totes les places del termini anterior. Els cursos amb modalitat lliure es mantenen, el Voluntariat per la Llengua canvia la modalitat presencial per virtual i continua l'assessorament lingüístic telemàtic per a empreses, organitzacions i administracions.

Registres del 71 al 80 de 1913
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773