Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

9 de setembre de 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp obre les inscripcions pels cursos d'informàtica d'aquest quadrimestre

El proper dilluns 16 de setembre de 2019 s'obren les inscripcions pels cursos d'informàtica que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms.
 
Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero perquè tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica hi puguin accedir.
 
Processador de textos bàsic
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

6 de setembre de 2019

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus obre les inscripcions per als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el curs acadèmic amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que donen resposta a totes les necessitats d'aprenentatge, tant de les persones que s'han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d'aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

3 de setembre de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta a peu per la Serra de Llaberia

Des de l'àrea de turisme del Consell Comarcal del Baix Camp us proposem un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

2 de setembre de 2019

Les Borges del Camp i Castellvell del Camp acullen les sessions del programa “Endolla't”

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat, durant les vacances d'estiu, el programa gratuït de salut emocional “Endolla't”, impartit per Immaculada Martin.
 
Aquest curs intensiu d'una setmana, realitzat a les Borges del Camp i a Castellvell del Camp, ha impulsat a un total de 26 joves d'entre 12 i 17 anys a descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

28 d'agost de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de setembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de setembre de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Dijous, 19 de setembre de 2019 a Reus: Unitat mòbil a la plaça del mercat amb el carrer Sant Joan, de les 10 a les 13 i de les 17 a 21 hores.
• Diumenge, 22 de setembre de 2019 a Riudoms: CAP, ubicat al carrer de la Sardana, 3, de les 10 a les 14 hores.

27 d'agost de 2019

El programa 30 Plus 2018 del Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix el 100 per cent d'inserció laboral

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 100 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa 30 Plus que s'està executat des del desembre 2018 i que acabarà al març 2020, i que s'adreçava a 30 persones de més de 30 anys que tenen baix nivell formatiu, o com màxim estudis de grau mig, i que buscaven feina. Aquest programa es realitza en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

26 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta per la Baronia d'Escornalbou

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

24 d'agost de 2019

Massiu últim adéu a l'alcalde de Maspujols

El municipi de Maspujols en ple i molts representants polítics de la comarca han emplenat l'església parroquial de Maspujols i la plaça del davant per donar últim adéu a l'alcalde del municipi, Josep Rabascall, mort sobtadament per un infart dijous 22 d'agost, a Benasc (Osca), als 63 anys d'edat.

22 d'agost de 2019

Commoció per la sobtada mort de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

La defunció sobtada de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall, aquest dimarts 22 d'agost per infart, ha commocionat el municipi i el conjunt de la comarca. Rabascall tenia 63 anys, estava casat i tenia 2 fills (el Jordi i l'Aurora de 36 i 34 anys) i una neta. Era alcalde de Maspujols des de 2007 i encarava la seva quarta legislatura consecutiva amb majoria absoluta.

22 d'agost de 2019

Dissabte, 24 d'agost, enterrament de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall

Dissabte 24 d'agost, de 10  a 17h tindrà, lloc la vetlla per la defunció de l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall i Domingo. L'enterrament el mateix dia a les 18h a l'església de Maspujols. Josep Rabascall va morir sobtadament el dijous 22 d'agost  d'un atac de cor a Benasc, on passava uns dies de vacances.

Registres del 81 al 90 de 1766
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 177 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773