Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

20 d'abril de 2020

Nova línia de préstecs de la Generalitat per situacions d'emergència

El Consell Comarcal del Baix Camp fa difusió de la nova línia de préstecs de la Generalitat de Catalunya a les empreses afectades per les següents situacions d'emergència: Les pluges torrencials i riuades dels dies 22 i 23 d'octubre de 2019, que van afectar diverses comarques de Catalunya deixant un devastador balanç, en què cal lamentar l'existència de diverses víctimes mortals i múltiples danys en infraestructures i serveis públics dels ens locals.

20 d'abril de 2020

Moratòria per a les persones en lloguer amb vulnerabilitat per la pandèmia

L'Oficina d'Habitatge del Baix Camp informa sobre el període de moratòria per a les persones que tenen un habitatge en règim de lloguer i que, per motius de vulnerabilitat provocada per la pandèmia, no podran fer front al pagament del lloguer. Aquesta mesura, la sol•licitud de la qual pot fer-se fins al 2 de maig, està recollida al Real Decreto-ley 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front a la COVID-19.

17 d'abril de 2020

El Consell distribueix equips de protecció als ajuntaments del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la Diputació de Tarragona en la distribució d'Equips de Protecció Individual (EPIS) als ajuntaments del Baix Camp de menys de 5.000 habitants. Per tal que en pugui fer ús el personal dels ens locals davant la situació d'emergència sanitària causada per la Covid-19, la Diputació de Tarragona ha adquirit nous Equips de Protecció Individual, que inclouen 4.

16 d'abril de 2020

Segona edició del microcurs per afrontar la discriminació LGBTI

La segona edició al Baix Camp del microcurs gratuït “Com afrontar la discriminació LGBTI+”, que ofereix la Direcció General d'Igualtat des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, comença el proper dilluns 20 d'abril. A data d'avui s'han inscrit 21 persones i a la primera edició en van participar 36.

14 d'abril de 2020

“Catalunya des dels arxius” apropa les tradicions a la ciutadania durant el confinament

La Xarxa d'Arxius Comarcals de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal del Baix Camp, ha iniciat la difusió del projecte “Catalunya des dels arxius: esdeveniments, festes populars i altres celebracions” per apropar a la ciutadania les festes tradicionals que, enguany, no es podran gaudir de forma presencial com a conseqüència de la pandèmia per la Covid-19.

11 d'abril de 2020

Secomsa difon cartells per fer una bona gestió dels residus durant la pandèmia

L'empresa Serveis Comarcals Mediambientals (Secomsa) reforça la campanya per fer una bona gestió dels residus durant les restriccions sanitàries per la Covid-19. La informació a la ciutadania és fonamental per dur a terme les indicacions de les autoritats i frenar la pandèmia mitjançant la col·laboració conjunta.

10 d'abril de 2020

Noves mesures de seguretat en la donació de sang

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen sobre les noves normes de prevenció i seguretat de les autoritats sanitàries per fer front a l'expansió de la COVID-19 que s'incorporen a la donació de sang. Una mesura inicial és que el Banc de Sang i Teixits no farà campanyes de donació en autobusos. El motiu principal és garantir les distàncies entre les persones donants.

8 d'abril de 2020

Manifest de la Gent Gran front la pandèmia de COVID-19

Com a mesura preventiva per la situació sanitària actual i seguint les instruccions del Departament de Salut i del Consell Comarcal del Baix Camp, la Comissió Executiva del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp ha anul•lat les següents activitats programades: Jocs de taula i Assemblea General (abril) Trobada comarcal (maig) Trobada de corals (juny) També amb referència a la pandèmia de COVID-19, el Consell Consultiu de la Gent Gran ...

8 d'abril de 2020

La ciutadania mostra el seu agraïment al personal de Secomsa

Els veïns i les veïnes de municipis del Baix Camp han mostrat el seu agraïment a les persones treballadores de Secomsa mitjançant cartells amb missatges positius col·locats als contenidors (com l'exemple de Mont-roig del Camp) o als punts de recollida porta a porta (com el cas de Riudecols).

8 d'abril de 2020

Crida a la ciutadania per a què no es desplaci a segones residències

El Consell Comarcal del Baix Camp fa una crida a la ciutadania per a què no es desplaci a la segona residència que tingui en cap municipi de la comarca ni del país amb motiu de la Setmana Santa. En aquest sentit, l'ens comarcal reclama responsabilitat i l'observació estricta de les restriccions de circulació imposades pels govern de la Generalitat i de l'estat després de la declaració de l'estat d'alarma per frenar l'expansió del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID19).

Registres del 81 al 90 de 1913
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773