Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal contracta 13 persones amb el programa treball i formació

IMATGES RELACIONADES
Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions
Imatge dels peons del programa Treball i Formació d'altres edicions

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

SOC
SOC

SEPE
SEPE

FSE
FSE

Empresa i Ocupació
Empresa i Ocupació

27 de novembre de 2014


El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 13 persones desocupades, majors de 30 anys que estan a l'atur però que no són perceptores de cap prestació ni subsidi, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.


Del total de contractes 4 són per treballar de suport a les brigades municipals dels ajuntaments de Riudoms, Montbrió del Camp, Castellvell del Camp i la Selva del Camp, 2 per treballar com a administratius en programes dels ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i les Borges del Camp, i els 7 restants per formar part d'una brigada del Consell Comarcal del Baix Camp que donarà serveis als municipis del Baix Camp.


A banda d'aquestes 13 persones també s'ha contractat una altra persona per un període de 7 mesos al 70% de la jornada per facilitar la gestió del programa i donar suport als processos ocupacionals que realitzen les persones participants al llarg del programa, que inclou una prospecció en empreses i la inserció laboral posterior d'aquests treballadors/res.


Aquest programa, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, majors de 30 anys, que hagin exhaurit les prestacions per desocupació i/o subsidi.


A banda de la contractació laboral, les persones contractades realitzaran un total de 90 hores de formació de certificat de professionalitat que complementarà l'experiència laboral.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773