Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal informa sobre el servei de mobilitat internacional de treballadors

IMATGES RELACIONADES
La consellera comarcal, Anna Aragonès, presentant la jornada de Servei de Mobilitat Internacional de Treballadors
La consellera comarcal, Anna Aragonès, presentant la jornada de Servei de Mobilitat Internacional de Treballadors

5 de desembre de 2014


El passat divendres 5 de desembre de 2014 a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp va tenir lloc una sessió informativa sobre mobilitat internacional de treballadors, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Centre d'Informació de Treballadors Estrangers.

 

La crisi econòmica ha provocat un canvi de paradigma en el model migratori vigent, amb un creixement important del nombre de persones espanyoles que opten per cercar feina a altres països de la UE o països emergents.

 

Amb aquesta sessió es va informar i donar eines als tècnics i tècniques per a poder respondre a les demandes d'aquesta nova realitat emigratòria en l'àmbit de la mobilitat internacional, perquè puguin donar informació dels drets i de l'entorn social i laboral de l país de destinació.

 

La sessió estava adreçada als tècnics municipals i comarcal de polítiques migratòries, de les oficines joves, educadors, orientadors i dinamitzadors. També es va adreçar a la ciutadania en general : joves, aturats, estudiants interessats en el tema.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773