Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Festa dels voluntaris col·laboradors de la Marató de Donació de Sang de Reus 2014

IMATGES RELACIONADES
Festa d'agraïment als voluntaris de la Marató de Sang 2014
Festa d'agraïment als voluntaris de la Marató de Sang 2014

5 de desembre de 2014


El passat 27 de novembre de 2014 va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp un acte per felicitar els voluntaris que van col·laborar en la Marató de Donació de Sang de Reus 2014.

 

L'acte estava organitzat per l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i pel Banc de Sang i Teixits en reconeixement a les empreses i entitats col·laboradores i a les persones voluntàries dels diferents municipis de la comarca que van ajudar al bon desenvolupament de la Marató de Donació de Sang que es va fer a Reus el passat 30 d'octubre al Teatre Fortuny .

 

Durant l'acte es van lliurar els regals que es van sortejar entre els donants. L'acte va comptar amb la participació de la presidenta de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp, Maria Boqué, la coordinadora de la Federació de Donants de Sang del Camp de Tarragona, Núria Vilanova, el Director del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, el doctor Enric Contreras, i la tinent-alcaldessa de l'Ajuntament de Reus, Teresa Gomis.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773