Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal inaugura el Mercadet de les Finestretes

IMATGES RELACIONADES
Arbolí
Arbolí

26 de maig de 2016


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, inaugurarà diumenge 29 de maig de 2016, a les 12 h, el Mercadet de les Finestrestes, la fira entorn la mel i els productes artesans que ha organitzat per primer cop l'ajuntament d'Arbolí per promocionar el municipi i que coincideix amb l'organització de la primera  SkyRace que es fa en aquesta població. L'acompanyarà l'alcaldessa d'Arbolí, Elisenda Barceló.


Amb aquestes iniciatives, un dels més petits del Baix Camp vol promocionar el seu valor paisatgístic i natural en el marc de la Destinació de Turisme Familiar Muntanyes de Prades de manera que el Mercadet de les Finestretes esdevé una activitat paral·lela a la marató de muntanya, amb l'objectiu d'oferir activitats als acompanyants dels corredors, com ara tallers i xerrades entorn la mel, com a producte local. A més, hi haurà parades de productes artesanals i de derivats de la mel o amb la mel com a protagonista.


L'SkyRace consta d'una marató de 42 km amb més de 2.500 metres de desnivell positiu, que sortirà a les 8 h del matí. A les 9,15 h està prevista la sortida de la cursa de 22 km amb més de 1.475 metres de desnivell positiu, i també es podrà fer una caminada a peu d'11 km de poc més de 600 metres de desnivell positiu però que els organitzadors veuen accessible per a tothom i per a les famílies.


Per donar empenta a la primera edició de la cursa està confirmada la participació dels corredors Miquel Caballero y Cristobal Adell, dos dels més importants corredors catalans de trails, així com el campions locals Toni Calderon, de Vilanova d'Escornalbou, i el guanyador del circuit de muntanya del Baix Camp, el borgenc Juli Vilches.


Els organitzadors esperen la participació de més de 300 participants en la cursa i hi haurà una vintena de parades en el Mercadet, que pren el nom del carrer de les Finestretes, on s'ubicarà, i que ofereix boniques vistes  a la vall. Per a més informació és pot consultar el web http://webtretzesports.wix.com/arboliskyrace o contactar  amb l'Ajuntament d'Arbolí al 977 81 60 14 o mercadet.finestretes.arboli@gmail.com.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773