Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Finalitzen els programes Treball i Formació i Treball i Formació RMI

IMATGES RELACIONADES
Treballadors del programa Treball i Formació RMI
Treballadors del programa Treball i Formació RMI

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

SOC
SOC

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

FSE
FSE

SEPE
SEPE

1 de juny de 2016


El passat 31 de maig van finalitzar les accions d'experiència professional de dos dels programes de foment de l'ocupació que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp: Treball i Formació i Treball i Formació RMI, amb un total de 17 persones contractades.

 

El programa Treball i Formació va començar el 15 de novembre de 2015 i ha suposat la contractació de 10 persones desocupades, majors de 30 anys que estaven a l'atur però que no eren perceptores de cap prestació ni subsidi. Tots els contractes eren al 100 % de la jornada i una durada de 6 mesos.

 

El programa Treball i Formació RMI va començar l'1 de desembre de 2015 i ha suposat la contractació de 7 persones desocupades beneficiàries de la renda mínima d'inserció, per un període de 6 mesos amb una jornada laboral del 100%.

 

Del total de personse contractes, 13 han treballat de suport a les brigades municipals dels ajuntaments de Riudoms, Montbrió del Camp, Castellvell del Camp, les Borges del Camp, Mont-roig del Camp, l'Aleixar, Maspujols, Arbolí, Vilaplana, Capafonts, la Febró, Prades, l'Albiol, Pratdip, Vilanova d'Escornalbou, Colldejou, Riudecanyes, l'Argentera, Almoster, Riudecols, Vinyols i els Arcs, Botarell, Alforja, l'Argentera i Duesaigües; 1 persona contractada ha treballat com a suport administratiu en l'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal; i 3 han treballat com a tècnics d'inserció social en l'àrea de Serveis Socials del l'ens comarcal.

 

A banda de les accions d'experiència professional, les persones contractades en el programa Treball i Formació han fet formació de certificat de professionalitat de 90 hores, mentre que les contractades en el programa Treball i Formació RMI han fet 20 hores de formació complementària.

 

D'altra banda, també s'ha contractat una altra persona per un període de 7 mesos al 70% de la jornada per facilitar la gestió del programa Treball i Formació i donar suport als processos ocupacionals que realitzen les persones participants al llarg del programa, que inclou una prospecció en empreses i la inserció laboral posterior d'aquests treballadors/res.

 

El programa Treball i Formació i Treball i Formació RMI estan finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i s'han pogut desenvolupar gràcies a la col·laboració dels diferents ajuntaments dels municipis de la comarca. El Treball i Formació RMI també està finançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773