Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp explica l'experiència del programa Joves amb Talent

IMATGES RELACIONADES
Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent
Una imatge del curs de cosmètica natural del prorgrama Joves amb Talent

23 de juny de 2016


El proper 30 de juny de 2016 les tècniques del Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp participaran en unes jornades de treball, a la Seu d'Urgell, en el marc del projecte Odisseu, que té per objectiu el retorn dels joves al món rural.


Durant aquestes jornades, les tècniques del Consell Comarcal exposaran el programa “Joves amb Talent” que es va iniciar l'any 2014 en el marc del projecte Odisseu. El Joves amb Talent va consistir en oferir diverses propostes formatives als joves del Baix Camp i del Priorat sobre cosmètica natural, agricultura i alimentació ecològica i turisme actiu. La formació anava a càrrec d'empreses del territori relacionades amb aquests sectors, i a més els joves participants van comptar amb assessorament per poder elaborar el seu propi projecte empresarial.


L'Odisseu és un projecte de cooperació on participen 11 grups d'acció local catalans, entre ells el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, del qual en forma part el Consell Comarcal, i està cofinançat entre el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Agrícola de Desenvolupament Rural.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773