Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Primers concerts del II Cicle de Concerts Comaigua del 17 de juliol al 6 d'agost

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu. Ars Aurea Sonora.
Imatge d'arxiu. Ars Aurea Sonora.

30 de juny de 2016


El proper 17 de juliol a les 20h al Castell de la Selva del Camp i el 19 de juliol a les 21,30h a l'església de Sant Pere de Cambrils tindran lloc dos dels concerts que s'emmarquen dins del II Cicle de Concerts Comaigua, patrocinats per aquesta empresa mixta comarcal amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, i l'organització tècnica d'Ars Aurea Sonora, de Castellvell del Camp.

 

Aquests dos concerts són oberts a tothom i gratuïts i aniran a càrrec de la formació musical el Quartet Cum Júbilo, quartet de corda integrat fonamentalment per músics del Camp de Tarragona.

 

El Quartet Cum Júbilo del Camp de Tarragona és una de les seccions de cambra que pertany a l'Orquestra Cum Júbilo del Camp de Tarragona. Aquesta formació nasqué a partir de les produccions simfòniques que, des de l'any 1999 s'han anat realitzant a Castellvell del Camp, en motiu de la celebració del tradicional Concert de Nadal a Castellvell del Camp (que ja compta amb 17 edicions realitzades). Així mateix, també hi han col·laborat, i hi col·laboren, com a membres regulars de la plantilla o com a solistes convidats, professionals provinents d'orquestres d'àmbit nacional i internacional com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, Orquestra do Algarve, Orquesta Sinfónica de Castilla y León, Orquesta Simfónica Ciudad de Melilla, Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, Manchester Hallé Orchestra, entre altres.

 

El fil conductor musical d'aquesta edició del II Cicle de Concerts Comaigua serà l'estrena a Catalunya d'obres de cambra del reconegut compositor britànic Howard Blake. Blake, nascut en 1938 és OBE (Order of The British Empire), i ha estat nominat a l'Oscar per la banda sonora del film d'animació “The Snowman” (El Ninot de Neu), i guanyador d'un premi BAFTA per la banda sonora de “Flash Gordon”(1982), que escrigué amb el grup Queen.

 

Aquest segon cicle coincideix amb el 10è aniversari de la creació de Comaigua, empresa participada amb un 51 per cent pel Consell Comarcal i el 49 per cent per Sorea, del Grup Agbar, per a la gestió del cicle integral de l'aigua als municipis de la comarca.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773