Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comaigua s'adhereix al programa per reduir els gasos d'efecte hivernacle

IMATGES RELACIONADES
El gerent de Comaigua recull el segell d'Acords Voluntaris de mans del conseller Josep Rull
El gerent de Comaigua recull el segell d'Acords Voluntaris de mans del conseller Josep Rull

9 de novembre de 2016


L'empresa mixta comarcal Comaigua s'ha adherit al programa Acords Voluntaris que promou la Generalitat de Catalunya per reduir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle (GEH). Amb la seva participació en aquesta iniciativa, Comaigua es compromet a implementar mesures de millora en la gestió ambiental, avaluant i actuant per una reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.


La inclusió de Comaigua en el programa s'ha materialitzat en una acte celebrat al Palau de la Generalitat en què el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, han lliurat el certificat d'Acords Voluntaris al gerent de Comaigua, Jordi Azorin, entre altres empreses adherides.


Els Acords Voluntaris són un segell de qualitat que poden obtenir empreses, organitzacions i institucions de Catalunya que acreditin un compromís ferm per a la reducció d'aquests gasos, responsables del canvi climàtic.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773