Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Baix Camp i tu... a peu: La Cartoixa-Margalef

IMATGES RELACIONADES
Consell Esportiu La Cartoixa Margalef
Consell Esportiu La Cartoixa Margalef

14 de novembre de 2016


El Consell Esportiu del Baix Camp continua amb el seu programa de sortides excursionistes. Aquest cop els aficionats al senderisme podran realitzar la ruta La Cartoixa-Margalef.


L'autocar de sortida per arribar a l'inici de l'excursió és des de la Parada de bus Passeig Mata de Reus a les 7 hores.


El recorregut s'inicia a la sortida d'Escaladei, hora prevista cap a les 9:00 del matí. Un cop reunits tots els assistents, el grup ascendirà cap al pas de l'escletxa. Cal apuntar que en la pujada hi ha un pas aeri, no apte per a persones amb vertigen, des d'on s'ha habilitat un cable per ajudar a avançar.


Un cop s'accedeix a la serra i després de planejar, s'arriba a la baixada que porta a l'ermita de Sant Salvador i transcorre entre un bosc de pins. Finalment, en tres quarts d'hora s'arriba a Margalef, fi de la sortida.


Un bus recollirà el grup excursionista per traslladar-lo a La Cartoixa, punt d'inici de la sortida.


La ruta és de dificultat moderada i es recorren un total d'11 km tenint un desnivell positiu de 650 metres. En total, es calcula que la sortida dura un temps aproximat de 5 hores. Per als amants del senderisme és una oportunitat de recórrer un paisatge autòcton únic. No s'ho poden perdre!


El preu de l'excursió és de 12 euros per als socis federats de l'Associació Excursionista de Catalunya i de 14 euros per als no federats. Per als assistents que no siguin socis el preu de participació és de 17 euros.


Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al Consell Esportiu del Baix Camp (Tel. 977 327 155 ext. 270 o www.cebc.cat) o bé a l'Associació Excursionista de Reus (al C/Orient, 17 o per correu electrònic a aec@aecreus.cat).

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773