Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell del Baix Camp contracta vuit joves del programa Garantia Juvenil

IMATGES RELACIONADES
Garantia Juvenil
Garantia Juvenil

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Ministeri de Treball i Serveis Socials
Ministeri de Treball i Serveis Socials

Fons Social Europeu
Fons Social Europeu

17 de novembre de 2016


El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb el Programa Garantia Juvenil i el Servei d'Ocupació de Catalunya per incorporar a vuit joves amb un contracte de pràctiques en àmbits especialitzats segons la seva formació acadèmica.


Els vuit beneficiaris d'aquesta contractació compleixen amb els requisits del programa: ser menors de 30 anys, no haver tingut un contracte de treball anterior en els últims 30 dies i/o formació de més de 40 hores i està inscrits a Garantia Juvenil.


En total, uns 2.250 joves de tota Catalunya s'han beneficiat d'aquest programa i les condicions dels nous llocs de treball que ocupen.


Els contractes tenen una durada de sis mesos, des del 15 de novembre fins el 14 de maig del 2017. Aquests estan establerts en règim de pràctiques remunerades i especialitzades segons l'àmbit formatiu del jove contractat. En concret, les noves incorporacions del Consell Comarcal treballaran en àmbits com Serveis Socials, Arxiu, Registre, Secretaria, Turisme i Comunicació i Transparència.


Per realitzar aquesta contractació, el Consell del Baix Camp ha rebut una subvenció de 88.000 euros del pressupost del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Aquesta subvenció forma part de la iniciativa del Consell Europeu sobre Ocupació Juvenil. Per seguir amb aquest tipus de polítiques la UE preveu una dotació de 6.000 milions euros per el període 2014-2020, per recolzar les mesures establertes en el paquet d'Ocupació Juvenil i, en concret, de Garantia Juvenil.


D'aquesta manera el Consell Comarcal del Baix Camp s'involucra en la tasca d'ajudar a reduir l'elevat índex d'atur juvenil i donar una oportunitat als joves per poder desenvolupar les seves habilitats formatives i aprendre noves competències dins del món laboral.


Aquest programa està finançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil, el Fons Social Europeu, el Servei d'Ocupació de Catalunya i per el servei de Garantia Juvenil del Ministeri de Treball i Serveis Socials.  logo consell comarcal© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773