Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp i tu... a peu a La Mussara-Siurana

IMATGES RELACIONADES
Serra de la Mussara
Serra de la Mussara

23 de gener de 2017


Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu”, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa per aquest diumenge, 29 de gener, una ruta senderista per la serra de La Mussara fins Siurana.


Aquesta és una sortida que s'inicia al poble abandonat de la Mussara i comença a través del GR-7,  dintre de la ruta el "Camí Rodó", al Pla de l'Agusteny. Seguint el GR, deixarem, momentàniament, aquesta via per agafar un camí que ens portarà fins als avencs de la Febró.


Un cop explorada la zona, continuarem pel mateix GR fins a deixar-lo definitivament després de passar per l'impressionant Gorg del Mas dels Frares. Allí, continuarem per un frondós camí que ens portarà a resseguir el riu dels gorgs, que més tard deixarem enrere.


Poc després ens toparem amb el Molí de l'Esquirola, les ruïnes d'un antic molí, on començarem a caminar per una pista (Pr-7), que més endavant deixarem per un camí que puja a mà dreta fins a la Trona. Poc després, trobarem el desviament opcional que ens fa arribar a Siurana.


La durada total del trajecte es calcula que és de 5 hores amb un desnivell positiu de 550 metres. La sortida de l'autocar que conduirà a la Mussara està prevista a les 7:00 hores a la Parada d'autobús Passeig Mata de Reus.


Aquesta és un de les rutes més emblemàtiques de la comarca que val la pena realitzar i, més, pels amants del senderisme.


Els preus per participar en aquesta excursió es concreten en: 12 euros per als socis federats, 14 euros per els socis no federats i 17 pels assistents que no tinguin el carnet de soci.


Per a més informació i per realitzar les inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al Consell Esportiu del Baix Camp (Tel. 977 327 155 ext. 270 o www.cebc.cat) o bé a l'Associació Excursionista de Reus (C/ Orient, 17 i per correu electrònic a aec@aecreus.cat).
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773