Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal premiat com a referent en la gestió de l'Administració Electrònica

IMATGES RELACIONADES
Premi de reconeixement de l'Administració Electrònica
Premi de reconeixement de l'Administració Electrònica

Premiats en el II Congrés de Govern Digital
Premiats en el II Congrés de Govern Digital

27 de gener de 2017


El Consell Comarcal del Baix Camp va ser guardonat, aquest dijous, 26 de gener, amb el premi de reconeixement de la implantació i l'ús dels serveis d'Administració Electrònica oferts a la ciutadania i a les empreses en el II Congrés de Govern Digital sobre "El repte de la societat digital i la transformació de les Administracions Públiques".


En aquesta segona edició, organitzada per la Generalitat de Catalunya juntament amb el Consorci Localret i el Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya, es van premiar a diversos ajuntaments i consells comarcal, com el del Baix Camp, per la seva tasca en la implantació de l'administració digital a les seves organitzacions. 


L'acte de lliurament de premis, realitzat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, va ser presidit per la presidenta del Consorci AOC i consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritzell Borràs, que va lliurar el guardó al conseller comarcal del Baix Camp, Joan Josep Garcia.


El premi es concedeix després de la valoració realitzada per part del Consorci de l'Administració Oberta sobre el grau de digitalització de l'ens comarcal, el qual es troba entre els més destacats, com un dels referents que lidera el procés de digitalització de les administracions catalanes.


Els objectiu que es marquen des del Congrés de Govern Digital són que les administracions siguin capdavanteres en la revolució digital, siguin més eficients i sostenibles a través de la digitalització i que ofereixin un millor servei a la ciutadania obrint nous canals de comunicació i participació en cada ens públic.


Per a més informació sobre l'acte de lliurament de premis i les jornades del Congrés de Govern Digital 2017 podeu accediu a la seva web.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773