Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa Fem Ocupació

IMATGES RELACIONADES
El Fem Ocupació i el 30 plus a la cerca de participants
El Fem Ocupació i el 30 plus a la cerca de participants

SOC
SOC

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Ministerio Empleo y Seguridad Social
Ministerio Empleo y Seguridad Social

10 d'abril de 2018


En motiu de l'arrencada del Programa Fem Ocupació per Joves, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació professionalitzada per a la seva futura inserció.


Paral·lelament, des del Consell Comarcal, també es fa una crida a les empreses interessades en col·laborar en aquest programa  a través de la contractació dels participants que, a banda d'ampliar el seu personal productiu, també podran disposar de bonificacions per a la seva contractació.


El programa Fem Ocupació per Joves es dirigeix a aturats d'entre 16 a 29 anys amb Certificat d'Ensenyança Obligatòria (ESO), batxillerat o cicle formatiu.


Des del Fem Ocupació, a part d'oferir contractes de mínim 6 mesos de durada en empreses col·laboradores del Baix Camp i el Priorat, també es fa un acompanyament i seguiment dels contractats durant tota aquesta estada i s'imparteixen formacions vinculades als treballs que es desenvolupen.


Pel que fa als requisits d'accés, els aturats que vulguin entrar hauran d'estar inscrits com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), tenir mancances de formació qualificada i no està cursant, en l'actualitat, una formació reglada.


Els empresaris interessats en participar en aquesta iniciativa disposaran, durant tot el procés de contractació, d'assessorament i d'orientació per part dels responsables del programa per detectar qualsevol necessitat relacionada amb el personal que ocupa el lloc de treball i la formació addicional que aquest necessita.


Per a consultar informació relativa al programa o iniciar el procés de participació i col·laboració podreu adreçar-vos al Departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp a través d'aquest telèfon 977 327 155 o bé, via correu electrònic a femocupació@baixcamp.cat.

El programa Fem Ocupació per Joves està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Generalitat de Catalunya, i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, mitjançant la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d'Ocupació, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773