Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Segona reunió de la Junta Permanent del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Primera formació en Igualtat del Consell Consultiu de Dones
Primera formació en Igualtat del Consell Consultiu de Dones

16 de març de 2017


El proper dimarts, 21 de març, a les 17:00 hores, el Consell Consultiu de Dones del Baix Camp celebrarà la segona reunió de la Junta Permanent a la sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest organisme es reuneix de forma bimensual per fer un seguiment de les línies estratègiques del Pla de Polítiques Públiques de Dones i d'Igualtat del Baix Camp 2016-2019 i per fer un repàs a les accions realitzades i dels nous projectes per implementar. 


La convocatòria per aquesta trobada és per tots els membres de la Junta Permanent, que està conformada per la presidenta delegada d'aquest organisme, Anna Aragonès, per les vicepresidències de l'òrgan, la consellera comarcal, Beatriz Mayordomo, la presidenta de la Federació de Dones, Antonieta Llauradó i per les representants dels Ajuntaments de Reus i Cambrils. A més a més, en la Junta també estan representats el Consell de Dones de Cambrils i el Consell Municipal de Dones de Reus juntament amb representants d'entitats i associacions de dones i per regidores que representen les zones de costa, muntanya i plana de la comarca.   


En l'ordre del dia d'aquesta trobada es dóna la benvinguda a Marta Palacios, nova experta líder, i a la nova secretària tècnica d'aquests organisme, Lourdes Solans i s'informa del canvi de representant de la regidoria del municipi de Cambrils. A banda d'aquestes noves incorporacions, en aquesta trobada s'exposarà la informació relacionada amb el projecte de creació de la primera Taula municipal per la Igualtat al municipi de l'Aleixar, les subvencions municipals de l'Institut Català de les Dones i l'organització d'una segona formació en Igualtat pels membres del Consell de Dones.


A més a més, es debatrà la proposta de canvi d'horari de les reunions de la Junta Permanent del Consell de Dones i es tractarà la informació relativa a la difusió dels actes i accions municipals relacionades amb el Consell Consultiu i que estan programades per aquest any.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773