Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comaigua regalarà 4000 litres d'aigua als clients que es donin d'alta de la factura sense paper

IMATGES RELACIONADES
Presentació de la campanya per Eduard Pellicer, President de Comaigua, Joaquim Calatayud, President del Consell Comarcal del Baix Camp, i Quim Vicens, gerent de Comaigua
Presentació de la campanya per Eduard Pellicer, President de Comaigua, Joaquim Calatayud, President del Consell Comarcal del Baix Camp, i Quim Vicens, gerent de Comaigua

Comaigua
Comaigua

21 de març de 2017


Amb l'objectiu de millorar la gestió mediambiental, l'empresa comarcal Comaigua posa en marxa una campanya per promocionar que els clients es donin d'alta de la factura sense paper i, a canvi, els regalarà 1000 litres d'aigua al trimestre, o el que és el mateix, 4000 litres d'aigua durant 1 any. Comaigua és la primera empresa que gestiona el cicle integral de l'aigua que “regala” aigua als seus abonats.


Per poder beneficiar-se d'aquesta promoció, els clients dels municipis de Cambrils, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Vinyols i els Arcs, Riudecanyes, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant només s'han de donar alta del servei “Factura sense paper” a través del web www.comaigua.cat.


El descompte és realitzarà en les següents factures periòdiques, a partir de la data d'alta en l'opció de “factura sense paper”. La bonificació s'aplicarà mitjançant una línia de regularització en la factura periòdica en el concepte de consum d'aigua en funció de la tarifa del primer tram de cada municipi.


Els clients es poden donar d'alta de la factura sense paper des del 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, fins al 10 d'agost de 2017, i han de tenir un contracte associat amb Comaigua. A més, els beneficiaris de la campanya han de mantenir l'alta del servei mentre duri la campanya per poder beneficiar-se del servei.


Actualment, hi ha 5.300 abonats (gairebé un 15 per cent del total) que ja disposen de la factura sense paper, i l'objectiu és incrementar aquesta xifra fins arribar al 50 per cent dels abonats. El conjunt dels set municipis de l'àmbit d'actuació de Comaigua és de més de 36.000 clients. Comaigua té comptabilitzat que si durant aquesta campanya es donen d'alta del servei “Factura sense paper” un 30 per cent dels clients, la repercussió de la campanya pot arribar als 25.000 euros sobre el consum d'aigua.


Comaigua que dóna servei a set municipis del Baix Camp pretén amb aquesta campanya reduir la facturació en paper i millorar, així, la gestió mediambiental de l'empresa.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773