Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Formacions sobre xarxes socials i blog per les Associacions de Dones del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Formacions en xarxes socials i blog per les Associacions de Dones del Baix Camp
Formacions en xarxes socials i blog per les Associacions de Dones del Baix Camp

Participants de les Associacions de Dones Baix Camp en la primera formació.
Participants de les Associacions de Dones Baix Camp en la primera formació.

11 d'abril de 2017


La Federació de Dones del Baix Camp, juntament amb el SIAD Baix Camp (Servei d'Informació i Atenció a la Dona) i el departament de comunicació del Consell Comarcal, han organitzat unes formacions adreçades a les diverses associacions de dones dels municipis de la comarca per tal de donar les eines bàsiques perquè aquestes agrupacions puguin millorar la seva visibilitat a la xarxa i modernitzar la seva imatge i els continguts que ofereixen.


La primera formació, que va tenir lloc aquest dilluns, 10 d'abril, va comptar amb la participació de 9 representants d'Associacions de Dones del Baix Camp. Durant aquesta jornada, es va aprofundir sobre la creació de blogs, com a possibles espais web per aquestes associacions.


A banda de seguir la ponència, les participants van poder crear, de forma pràctica, el seu primer blog, com a plataforma de web per a la seva associació.


La següent trobada, tindrà lloc el pròxim 24 d'abril, a les 10:00 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquesta última sessió es basarà en l'ús les xarxes socials per difondre missatges i en com potenciar la seva repercussió a Internet.


Juntament amb la formació digital, les associacions participants també podran aprendre coneixements bàsics sobre l'edició de cartells i fulletons per a la difusió de les seves activitats en paper.


La Federació de Dones del Baix Camp anima a les representants de les totes les associacions de dones de la comarca a participar en aquesta iniciativa.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773