Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Secomsa inaugura el seu nou portal web

IMATGES RELACIONADES
L'empresa comarcal Secomsa estrena nou portal web
L'empresa comarcal Secomsa estrena nou portal web

La nova web també inclou un espai per Secomsa Cambrils i Secomsa Gestió
La nova web també inclou un espai per Secomsa Cambrils i Secomsa Gestió

18 d'abril de 2017


L'empresa pública dependent del Consell Comarcal del Baix Camp, Serveis Comarcals Mediambientals (Secomsa), inaugura el seu nou espai virtual, secomsa.cat, a través del qual es podrà consultar quins són els serveis que ofereix aquesta empresa arreu de la comarca i fer un seguiment de la seva activitat pel que fa a la gestió de la recollida i el tractament dels residus municipals.


Aquesta web vol establir un vincle amb la ciutadania, oferint informació sobre el desenvolupament d'aquests serveis públics i obrint una porta a la participació de tots els habitants de la comarca per tal de poder consultar qualsevol qüestió relacionada amb aquesta gestió.


Els serveis que ofereix Secomsa estan enfocats, no només a la millora de l'entorn urbà sinó, també, a contribuir en la preservació del medi-ambient a través de les tasques de transformació dels residus, extrets de les recollides selectives, i convertits en noves matèries reutilitzables per la societat.


En aquest portal, a banda de presentar què és Secomsa, els serveis que ofereix i les infraestructures que gestiona, com a ens instrumental del Consell Comarcal, també es facilita informació sobre les altres dues empreses que hi col·laboren i que també disposen d'espai propi en aquest web, aquestes empreses són Secomsa Cambrils i Secomsa Gestió.


La web compta amb diversos apartats on, a banda del relat de la seva història, formació i les funcions que desenvolupen aquestes entitats, els usuaris podran consultar la informació relativa a les notícies relacionades amb aquestes empreses i amb el sector del tractament i la recollida dels residus, accedir a uns consells pràctics per fer un correcte reciclatge i, també, podran visualitzar el calendari de recollida selectiva per a cada municipi del Baix Camp. A tot això, s'uneix la presentació de les dades de recollida selectiva de les empreses Secomsa i Secomsa Cambrils, a través dels informes anuals on es mostren els totals de les recollides (en tones) de les diferents fraccions de residus que són enviades a les plantes de tractament de la Central Comarcal de Gestió dels Residus a Botarell.


L'objectiu d'aquesta nova plataforma és establir una nova forma de comunicació interactiva que millori i modernitzi la prestació dels serveis i que, alhora, s'impliqui amb la ciutadania, donant una informació més detallada de les tasques desenvolupades


Des del Consell Comarcal del Baix Camp, i en nom de Secomsa, us convidem a seguir les novetats que es presenten en aquest portal.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773