Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

S'obre el període per sol·licitar els ajuts al lloguer 2017 a la Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal

IMATGES RELACIONADES
Oberta la convocatòria d'ajuts pel lloguer d'habitatge 2017
Oberta la convocatòria d'ajuts pel lloguer d'habitatge 2017

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

Agència de l'Habitatge de Catalunya
Agència de l'Habitatge de Catalunya

Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp
Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp

19 d'abril de 2017


L'Agència de l'Habitatge de Catalunya dóna per oberta la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. Precisament, la dotació econòmica inicial que l'Agència atorga per aquesta convocatòria del 2017 a tota Catalunya és de 20.000.000 euros.


D'aquesta manera, l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp començarà a gestionar la tramitació d'aquestes sol·licituds que, posteriorment, seran resoltes a través dels procediments de concessió i pagament d'aquests. Un cop aprovades les sol·licituts, per cada cas, es determinaran les actuacions subvencionades tenint en compte les condicions dels particulars, els requisits de les persones beneficiàries i el tipus i la quantia dels ajuts.


Pels interessats en sol·licitar aquests ajuts al lloguer podeu accedir a l'espai web de l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal, Ajuts al lloguer 2017, i/o descarregar els documents adjunts per emplenar i presentar en aquesta oficina. Un cop es tingui tota la documentació, només cal presentar-la a l'Oficina d'Habitatge del Baix Camp (C/ Doctor Ferran, 8 - Reus 43202, Consell Comarcal del Baix Camp), no sense abans, sol·licitar cita prèvia a través del telèfon 977 327 155 (ext. 252).

  • L'Import màxim fixat de la renda mensual: al Camp de Tarragona, és de 450 €/mes.
  • L'Import màxim de l'ajut: serà del 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge amb un màxim, al Camp de Tarragona, de 2.140 € anuals per habitatge (180 € mensuals).
  • Període subvencionable: El període subvencionable serà el de tota l'anualitat establerta en la convocatòria, excepte per aquelles sol·licituds amb contractes signats entre l'1 de gener de 2017 i la data en què s'acaba el termini de presentació, pels quals l'import de la subvenció serà per la quantia corresponent a les mensualitats incloses entre el mes posterior a la data de vigència del contracte presentat en el moment de fer la sol·licitud i el mes de desembre de 2017.

Cal tenir en compte que el període per presentar les sol·licituds d'aquesta concessió acaba el 19 de juny de 2017. A partir d'aquesta data, i fins el mes d'octubre, aproximadament, no es resoldran les sol·licituds particulars que es faran públiques a través de l'Agència d'Habitatge de Catalunya.


Amb la concessió d'aquests ajuts, l'Agència d'Habitatge de Catalunya i els ens gestors d'aquest programa, com el Consell Comarcal del Baix Camp, busquen fomentar l'accés a l'habitatge en règim de lloguer per els sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques.


Les subvencions per al pagament del lloguer d'habitatges de la convocatòria 2017 està finançat per l'Agència d'Habitatge de Catalunya, Generalitat de Catalunya, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp a través de la seva Oficina d'Habitatge.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773