Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Jornada d'intercanvi professional dels Departaments d'Ensenyament

IMATGES RELACIONADES
Benvinguda de la consellera comarcal, Anna Aragonès, als caps d'ensenyaments de les comarques veïnes
Benvinguda de la consellera comarcal, Anna Aragonès, als caps d'ensenyaments de les comarques veïnes

15 de maig de 2017


El Consell Comarcal del Baix Camp va ser la seu el passat, 12 de maig, de la Jornada d'intercanvi professional dels diferents Departament d'Ensenyament de les comarques tarragonines per debatre sobre els eixos del seu servei, plantejar-se qüestions comunes i establir estratègies homogènies per a la millora de la gestió.


Els caps dels diferents Departaments d'Ensenyament que van participar en la trobada són els que coordinen aquests serveis en els Consell Comarcals de l'Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat, Tarragona i, finalment el Baix Camp


La jornada que es va iniciar a les 9:00 del matí, va comptar amb la rebuda de la consellera de coordinació de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania del Consell Comarcal del Baix Camp, Anna Aragonès, que va donar la benvinguda als assistents. Posteriorment, van començar les ponències amb el debat sobre els serveis de transport escolar en alumnes post obligatoris i, després d'una pausa, es va procedir amb el segon tema de treball, central pels serveis d'ensenyament, com és les inspeccions als menjadors escolars, els seus protocols i actuacions reguladores.


Per finalitzar, l'última exposició tractava sobre els ajuts individuals de menjador i de desplaçament que coincideix amb l'inici d'obertura del període de  sol·licituds de les beques de menjador escolar pel curs 2017/2018.


Per tancar l'acte, es van exposar les conclusions de la trobada i es va fer un dinar amb tots els caps de serveis presents.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773