Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Curs de forn i pastisseria artesana del Programa Joves amb Talent

IMATGES RELACIONADES
Curs de forn i pastisseria del Programa Joves amb Talent
Curs de forn i pastisseria del Programa Joves amb Talent

17 de maig de 2017


El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp organitza un nou curs de forn i pastisseria artesanal que s'impartirà els dies 5, 12, 19 i 26 de juny a càrrec de l'Associació el Cingle Roig de l'Alforja.


Aquest nou curs que consta de 4 sessions en horari de tarda, de 16:00 a 20:00 hores, pretén ensenyar als participants com elaborar diverses receptes tradicionals com ara el pa integral, les coques dolces, les pastes fullades, les pizzes i el brownie, entre d'altres elaboracions.


L'objectiu principal que es persegueix amb aquest curs és que els alumnes interessats en aquest ofici aprenguin les tècniques bàsiques de pastisseria i forner de cara a poder-los ajudar en el futur desenvolupament d'idees de negoci relacionades amb aquest sector i estimular la motivació de seguir amb formacions similars relacionades amb aquest ofici.


Per a les persones interessades en aquest nou curs o en altres que facilita el programa Joves amb Talent, poden fer les inscripcions a través del correu electrònic joventut@baixcamp.cat, pel telèfon 977 327 155 (ext. 218) o via whatsapp al 674321663 fins el dia 31 de maig.


De la mateixa manera, i utilitzant els mateixos canals de comunicació, els joves també poden fer propostes sobre tallers i cursos que els hi agradaria que s'oferissin. A banda d'aquestes vies de comunicació, Joventut Baix Camp disposa d'una pàgina al Facebook amb el mateix nom, @joventutbaixcamp, on es convida a participar a tota la comunitat de joves de la comarca.


El programa Joves amb Talent gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp està finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través dels ajuntaments de l'Albiol, l'Arbolí, Botarell, Castellvell del Camp, La Febró, l'Aleixar, Maspujols, Prades, Pratdip, Riudecols i Vilaplana. A més, aquest nou curs compta amb la col·laboració del Programa Catalunya Emprèn del Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773