Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Obert el termini per a sol·licitar ajuts per a la rehabilitació d'habitatges

IMATGES RELACIONADES
Ajuts rehabilitació habitatge
Ajuts rehabilitació habitatge

18 de maig de 2017


La Generalitat de Catalunya ha obert el termini per sol·licitar ajuts per a la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial en règim de concurrència pública competitiva i no competitiva per a l'any 2017. Les persones interessades poden tramitar la seva sol·licitud a través del Consell Comarcal del Baix Cap fins al 30 de juny en el cas de les subvencions subjectes al règim de concurrència pública competitiva i fins al 31 de juliol per a les sol·licituds de subvenció subjectes a concurrència pública no competitiva.

 

En el primer cas els ajuts s'adrecen obres de conservació d'edificis; a actuacions de conservació dels fonaments, l'estructura i les instal·lacions de l'edifici; per a accions per a una adequació efectiva en matèria d'accessibilitat; i per a actuacions que millorin la qualitat i la sostenibilitat de l'edifici. En canvi, els ajuts subjectes a concurrència pública no competitiva s'adrecen a la conservació dels fonaments, l'estructura i les instal·lacions de l'edifici, que poden representar un risc per a la seguretat de les persones; i per a actuacions relatives a la realització dels ajustos raonables per a una adequació efectiva en matèria d'accessibilitat quan a l'edifici hi resideixin persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, o més grans de 65 anys.

  

Poden ser beneficiaris de les subvencions les juntes de propietaris, les agrupacions de juntes de propietaris i els propietaris únics d'edificis d'habitatges.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773