Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El servei de transport adaptat del Baix Camp registra 120 usuaris de la línia regular durant el 2016

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la furgoneta del servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp
Imatge de la furgoneta del servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp

27 de juliol de 2017


El servei de transport adaptat que gestiona el Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha comptabilitzat, pel període de 2016, uns 120 usuaris d'aquests serveis que en fan ús de regular i en horari d'atenció diürna.

 

Aquest servei, de caràcter especialitzat, inclou els desplaçaments a centres de dia per a gent gran, centres d'atenció especialitzada i centres de dia ocupacionals per a persones amb discapacitat.

 

El servei de transport adaptat està condicionat per a persones amb mobilitat reduïda o amb certificat de discapacitat que, segons els casos, pot incloure acompanyants que cobreixen aquests trajectes per donar suport en els desplaçaments.

 

A part dels serveis regulars de transport diürn, el programa de transport adaptat també inclou els desplaçaments esporàdics durant l'any per a les diferents sortides, excursions i esplais organitzats per a persones amb discapacitat. El passat 2016, 97 persones es van poder beneficiar d'aquest transport per acudir als esplais de piscina, a diverses excursions i a les sortides programades al PortAventura pels mesos d'estiu.

 

Cal destacar que el servei de transport adaptat del Baix Camp cobreix un total de 16 rutes diferents que inclouen desplaçaments a Tarragona des de diferents municipis de la comarca.

 

El Consell Comarcal disposa d'un vehicle de transport adaptat amb el que fa una part de les rutes, però també s'utilitzen altres tipus de serveis d'autobús, de microbús, de taxi i de vehicles específics, tots adaptats.

 

El import del cost d'aquests serveis de transport adaptat s'aplica en règim de copagament i els imports depenen de l'import lineal del servei i la distància en km de cada trajecte.

 

 

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773