Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp ha atès 4329 consultes i visites en 6 mesos

IMATGES RELACIONADES
El Consell Comarcal del Baix Camp disposa d'una Oficina d'Habitatge
El Consell Comarcal del Baix Camp disposa d'una Oficina d'Habitatge

10 d'agost de 2017


L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès un total de 4329 consultes i visites durant els 6 primers mesos de l'any, de les quals 2902 (un 67 per cent) han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social. La resta d'atencions i consultes realitzades (1427 en sis mesos) corresponent a altres gestions relacionades majoritàriament amb les cèdules d'habitabilitat, i en menor quantitat relacionades amb els ajuts per rehabilitació d'habitatges i rehabilitació d'habitatges on viu gent gran.


El total de consultes i atencions a usuaris fetes inclou les presencials, les telefòniques i les fetes per correu electrònic o mitjançant la plataforma d'administració electrònica e-Trac.


Una altra de les actuacions que centra bona part de l'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp és la tramitació de cèdules d'habitabilitat, que ha arribat a 1481 cèdules tramitades durant els primers 6 mesos de l'any. Aquí destaca sobretot l'ús dels mitjans telemàtics ja que representen el 65 per cent (961 cèdules) de totes les que es tramiten, mentre que les presencials només representen un 11 per cent (167 cèdules). A més, encara hi ha 353 cèdules (gairebé un 24 per cent) que necessiten d'una inspecció tècnica per tramitar-se.


Ajuts al lloguer

Pel que fa a la part de l'Oficina que tramitat els ajuts més socials, durant el primer semestre de l'any s'han tramitat 543 sol·licituds, una xifra mai assolida fins ara en superar el mig miler de sol·licituds. D'altra banda, i pel que fa a la xarxa de mediació al lloguer social aquest any s'han formalitzat 7 contractes, mentre que es fa el seguiment de 27 contractes ja existents d'anys anteriors. Per últim, s'han fet 20 inscripcions en el registre d'habitatges de protecció oficial.


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773