Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Nova oferta de cursos de català presencials o en línia de nivell superior (C2) a Reus i a Cambrils

IMATGES RELACIONADES
Seu del CNL a Reus
Seu del CNL a Reus

5 de setembre de 2017


Ja estan obertes les preinscripcions per la nova oferta de cursos de català presencials o en línia de nivell superior C2 a Reus i a Cambrils. La matrícula es pot formalitzar a partir del 14 de setembre.

 

Continuen obertes les preinscripcions per Internet als cursos de català de nivell superior (C2, antic nivell D) que organitza el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).

 

Les persones interessades a millorar els seus coneixements i obtenir aquest certificat oficial poden preinscriure's per Internet al formulari que trobaran al web del CNL www.cpnl.cat/reus, on també podran consultar un document que explica què s'hi aprèn i com s'hi treballa. Els cursos, de 90 hores de durada, començaran a finals de setembre i acabaran a l'abril.

 

El CNL de l'Àrea de Reus ha previst organitzar tres cursos de nivell superior:

 

-Curs presencial de 90 h a Reus, divendres de 16 a 20.30 h (29 de setembre-abril), amb 30 minuts de pausa.

-Curs presencial de 90 h a Cambrils, dimarts de 17.15 a 21 h (3 d'octubre-abril).

-Cursos en línia (29 de setembre-abril).

 

En aquests cursos s'hi aprenen recursos per millorar l'expressió oral i escrita i estratègies per millorar la correcció en els textos orals i escrits. Es treballa per mitjà de tècniques d'aprenentatge entre iguals i amb activitats col·laboratives.

 

Per formalitzar la inscripció al curs cal anar personalment o bé al Servei de Català de Reus (c. de l'Àliga de Reus, 1 – Mas Vilanova) del 14 al 18 de setembre o bé al Servei de Català de Cambrils (av. de l'Horta de Santa Maria, 14, 2a planta – Ateneu Juvenil) del 18 al 22 de setembre. Es poden consultar els horaris d'inscripció a http://www.example.com/Link0. El preu del curs és de 242,82 euros.

 

Per inscriure's al curs de nivell C2 cal presentar un certificat oficial de nivell de suficiència o de nivell C1. Si no es disposa d'aquesta documentació, caldrà acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació que el CNL administra en el mateix període d'inscripció. Les persones que presentin el document expedit per un institut d'ensenyament secundari d'equiparació al nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu.

 

Durant aquestes mateixes dates hi haurà oberta la inscripció per als cursos trimestrals d'altres nivells que el CNL organitza de setembre a desembre a la capital del Baix Camp.

 

En aquests moments ja es pot consultar l'horari de la majoria de cursos al cercador del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Més informació a www.cpnl.cat/reus.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773