Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Acte commemoratiu del primer aniversari del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp
La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp

12 d'octubre de 2017


El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha fet el primer aniversari i, per aquest motiu, ha organitzat un acte commemoratiu que tindrà lloc el proper dimarts, 17 d'octubre, a les 18 hores al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus. L'acte comptarà amb l'assistència de la directora general d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, així com del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i representants dels diferents ajuntaments de la comarca i de l'ens comarcal.


Batejat amb el nom 50/50= treballant per la igualtat, l'acte commemoratiu vol fer una reflexió sobre la igualtat de gènere mitjançant la conversa amb l'enòloga Eva Prim i el pediatra i neonatòleg de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, Adolfo Gómez, de la mà de la periodista Ruth Troyano. Es tancarà l'acte amb l'actuació musical del grup After Dark Trio.


Les persones interessades a assistir-hi ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça presidencia@baixcamp.cat o trucar al telèfon 977 317 155 ext 262.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773