Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal del Baix Camp aparta el PP del govern comarcal

IMATGES RELACIONADES
Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

3 de novembre de 2017


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat avui 3 de novembre de 2017 un decret en què aparta els representants del PPC del govern comarcal, i més concretament de la Junta de Govern i de la presidència de la Comissió Informativa de Serveis al Territori.


A més, es revoca tota representació comarcal que ostenti qualsevol dels 2 membres d'aquesta formació política en relació a l'ens i els organismes externs en els quals hi participi la comarca del Baix Camp. Els representants del PPC ostentaven aquests càrrecs des de juliol de 2015, després de la constitució del Consell Comarcal del Baix Camp en aquest nou mandat.


La presidència del Consell Comarcal ha pres aquest determini després d'un debat intern generat de fa temps en la coalició del PDeCAT i ERC-AM, que té la majoria, amb el coneixement de la Candidatura de Progrés (PSC), i que ha culminat davant la situació de conflicte polític en la que es troba el país respecte a l'actual govern de l'estat espanyol i les contundents actuacions dirigides contra els membres del govern legítim de Catalunya, elegit de forma democràtica, i les institucions del nostre país.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773