Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Es clou el Pla d'Ocupació 2017 de la Diputació de Tarragona

IMATGES RELACIONADES
Un moment de l'acte de cloenda del Pla d'Ocupació Baix Camp 2017 de la Diputació de Tarragona
Un moment de l'acte de cloenda del Pla d'Ocupació Baix Camp 2017 de la Diputació de Tarragona

Diputació de Tarragona
Diputació de Tarragona

8 de novembre de 2017


La consellera comarcal de l'àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp, Beatriz Mayordomo, ha tancat avui 8 de novembre de 2017 el Pla d'Ocupació de la Diputació de Tarragona que durant 6 mesos ha donat feina a 5 persones per desenvolupar un projecte forestal  a la comarca. Mayordomo ha mantingut un intercanvi d'impressions amb les persones que han participat del Pla d'Ocupació, s'ha interessat per la valoració de cadascuna d'elles del seu pas pel programa i els ha desitjat molta sort en la nova etapa que comencen a més de felicitar-los per la feina feta.


Els treballs realitzats per aquesta brigada forestal han consistit en el desbrossament, neteja i manteniment de diversos camins de municipis de muntanya com l'Argentera, Vilanova d'Escornalbou, l'Albiol i Vilaplana, entre d'altres. Els treballs realitzats estan proposats i coordinats pel Consell Comarcal del Baix Camp, d'acord amb els ajuntaments, i tenen per objectiu mantenir i recuperar una part de les zones boscoses i de muntanya de la comarca.


El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, va signar el seu dia amb el president de la Diputació, Josep Poblet, el conveni que regula al col·laboració dels dos ens en relació a aquests plans d'ocupació, que inclouen també accions formatives complementàries per millorar les habilitats personals i professionals de les persones contractades. A més, en finalitzar el pla, la Diputació també els ofereix suport en la recerca activa de feina i els fa un seguiment per avaluar com evoluciona la seva situació laboral.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773