Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou i Almoster

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

7 de novembre de 2017


El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp realitzarà dilluns 13 de novembre un taller sobre prevenció de l'envelliment a Vilanova d'Escornalbou, a les 10 h del matí. El mateix taller es farà també el divendres 17 de novembre també a Almoster a les 10 hores.


La següent proposta serà el taller Necessito un descans, sobre la diferència de càrrega entre homes i dones, que es farà a Montbrió del Camp el 22 de novembre a les 16 hores.


Aquestes activitats s'emmarquen en el conjunt d'accions que s'organitzen d'acord amb el Pla de Polítiques de Dones i Igualtat del Consell Comarcal, i que s'adrecen especialment a les associacions de dones de la comarca. L'objectiu és incidir en aspectes relacionats amb l'ús del temps, la coresponsabilitat sobretot en les tasques relacionades amb tenir cura de la llar i dels altres (infants, gent gran, persones malaltes o discapacitades…..). També es tenen en compte temes de salut i altres per trencar estereotips de gènere i afavorir la cohesió social.


Enllaços relacionats© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773