Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Curs sobre cistelleria a Castellvell del Camp del programa Joves amb Talent

IMATGES RELACIONADES
Cartell anunciador del curs de cistelleria
Cartell anunciador del curs de cistelleria

28 de novembre de 2017


El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp organitza amb l'Ajuntament de Castellvell del Camp un nou curs de cistelleria artesanal que s'impartirà els dies 11, 12 i 13 de desembre, a càrrec de l'Anna Sínia, artesana cistellera d'aquest municipi.


El curs consta de 3 sessions en horari de tarda, de 16:00 a 20:00 hores, i tindrà lloc a la Sala Polivalent del poble, on s'ensenyarà els participants com elaborar cistells de manera creativa.


L'objectiu principal que es persegueix és que els alumnes interessats en aquest ofici aprenguin les tècniques bàsiques per treballar amb fibra natural i així poder crear un producte biodegradable i sostenible que els impulsi en el futur desenvolupament d'idees de negoci relacionades amb el sector, i estimuli la seva formació relacionada amb aquest ofici.


Les persones interessades en aquest nou curs, o en d'altres que facilita el programa Joves amb Talent, poden fer les inscripcions a través del correu electrònic joventut@baixcamp.cat, pel telèfon 977 327 155 (ext. 218) o via whatsapp al 674321663 fins el dia 5 de desembre.


De la mateixa manera, i utilitzant els mateixos canals de comunicació, els joves també poden fer propostes sobre tallers i cursos que els agradaria que s'oferissin. A més, Joventut Baix Camp disposa d'una pàgina al Facebook amb el mateix nom, @joventutbaixcamp, on es convida a participar a tota la comunitat de joves de la comarca.


El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp està finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través dels ajuntaments de l'Albiol, l'Arbolí, Botarell, Castellvell del Camp, la Febró, l'Aleixar, Maspujols, Prades, Pratdip, Riudecols i Vilaplana. A més, aquest nou curs compta amb la col·laboració del Programa Catalunya Emprèn del Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773