Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Accions del Banc de Terres per ocupar-se al sector agrari al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis
El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

SOC
SOC

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

SEPE
SEPE

22 de novembre de 2017


En el marc de les accions de difusió del Banc de Terres al Baix Camp, l'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'ens. Gessamí Sardà, conjuntament amb els ajuntaments d'Alforja i les Borges del Camp, ha organitzat dues accions sobre com ocupar-se al sector agrari al Baix Camp.


La primera acció serà el divendres 24 de novembre de 2017 a partir de les 18.30 h a Alforja (Casa de Cultura al carrer de la Font, 58-60), amb una primera part de presentació del Banc de Terres i  a continuació xerrada sobre la Gestió del bosc i les pastures a càrrec de Daniel Giraldo, pastor, i Oriol Talavera, carboner de l'Associació Cingle Vermell; Joan Llagostera, d'Aforestar i Ricard Baqués del Consorci Serra de Llaberia.


L'endemà dissabte 25 de novembre, les Borges del Camp acollirà al Centre Cultural Serè (carrer de Baix, 7) a les 10.30h la presentació del Banc de Terres; a les 11h la presentació de COOPCAMP i a partir de les 11.30h taules de networking agrari fins les 17 amb parada per dinar col·laboratiu.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773