Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp comença una nova edició del programa d'ocupació 30 Plus

IMATGES RELACIONADES
El 30 plus, programa d'ocupació activa
El 30 plus, programa d'ocupació activa

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya

SOC
SOC

SEPE
SEPE

29 de novembre de 2017


El Consell Comarcal del Baix Camp inicia la nova edició del programa 30 Plus 2017 amb una subvenció atorgada per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de 88.000 euros que serviran per a realitzar les accions ocupacionals i formatives necessàries per beneficiar a 20 persones majors de 30 anys, desocupades i amb baixos nivells formatius.

 

Amb la voluntat de superar les dificultats d'inserció laboral i el bloqueig en la recerca de feina, aquesta iniciativa oferirà noves eines, competències i una experiència professional de sis mesos a una vintena de ciutadans de la comarca.

 

A més, aquest programa no només beneficiarà les persones, sinó que també a les empreses del territori que hi participen, a través de bonificacions per a la contractació i, evidentment, amb la feina, la formació i la productivitat dels beneficiaris.

 

La subvenció resta subjecta a tres accions ocupacionals i de formació, resumides en:

 

-    La prospecció i l'assessorament a les empreses que contracten a aquestes persones. La subvenció per aquesta partida és de 28.000 euros.

-    L'orientació i l'acompanyament en el procés de contractació i formació. Es basa en la tutorització de cada persona beneficiària i en el seu assessorament per a la inserció laboral. La subvenció per aquesta partida és de 36.000 euros.

-    La formació vinculada al contracte de treball. A banda dels contractes de treball, els 20 beneficiaris contaran amb una formació relacionada amb el seu àmbit laboral. La subvenció per aquesta partida és de 24.000 euros.

 

Aquest programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773