Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Més activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista

IMATGES RELACIONADES
25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

29 de novembre de 2017


Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, que va tenir lloc el passat 25 de novembre, el Consell Comarcal i diversos municipis de la comarca porten a terme diverses activitats que s'estenen fins al mes de desembre, amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica social i sobre la necessitat de potenciar les polítiques d'igualtat entre homes i dones.

Una d'aquestes activitats és l'exposició Quin temps tenim? que es pot visitar al vestíbul del Consell Comarcal del Baix Camp fins al 13 de desembre. La mostra vol posar de manifest les diferències en l'organització del temps entre dones i homes, la recerca d'una vida equilibrada i la necessitat d'un acord social que trenqui amb els tradicionals rols de gènere.


A més, el municipi de Duesaigües acollirà el 4 de desembre un taller relacionat amb l'exposició La lluita per la oportunitat de viure, dedicada a les dones que van viure la Segona República, la guerra, el franquisme i la reconstrucció de la democràcia.


D'altra banda, en coordinació amb el Servei d'Integració Social del Consell Comarcal del Baix Camp, s'ha ofert la narració Princeses blaves i prínceps encantadors a diversos municipis de la comarca. L'activitat va a càrrec de la conta contes i titellaire Lídia Clua, i tindrà lloc el dilluns 11 de desembre a la Selva del Camp (17 h al local del SIS) i el dimecres 13, en sessió doble, a Alforja (17 h) i les Borges del Camp (18:30 h). L'espectacle també s'ha fet a l'Hospitalet de l'Infant, a Montbrió del Camp, i a Mont-roig del Camp.


Per últim, i com a última activitat de les jornades dels bons tractes que ha estat desenvolupant l'Ajuntament de Cambrils, aquest dijous 30 de novembre a les 18 h, tindrà lloc Laboratori d'amor, humor i ovaris: què estem disposades a fer perquè ens estimin? de la companyia Teatre de Maleta al Centre Cultural (carrer Sant Plàcid). L'acte aproparà un antídot humorístic, creatiu i emocional cap a la bona salut amorosa.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773