Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Fira de Nadal El Caganer torna el 8 de desembre a l'Argentera

IMATGES RELACIONADES
Fira de Nadal El Caganer Argentera
Fira de Nadal El Caganer Argentera

4 de desembre de 2017


El proper 8 de desembre el municipi de l'Argentera acollirà una nova edició de la Fira de Nadal El Caganer, que durant tot el dia oferirà parades de productes nadalencs i activitats i actuacions per a totes les edats.


La Fira obrirà portes a les 10 del matí al carrer Amics de l'Argentera, i una hora més tard l'alcalde del Pla de Santa Maria i diputat de la Diputació de Tarragona, Mateu Montserrat Miquel, inaugurarà oficialment el certamen i tot seguit les alumnes de l'escola de dansa del Centre de Lectura de Reus oferiran diferents coreografies de jazz, contemporani i clàssic, i una flashmob de Nadal.


Durant tot el dia hi haurà mercat amb tot tipus de productes nadalencs així com una mostra d'oficis del pessebre català, com la filadora, el cisteller, el ferrer, el ceramista o l'elaborador d'espelmes. A més, petits i grans podran gaudir de jocs gegants tradicionals que estaran distribuïts per diferents espais de l'Argentera. Durant tota la jornada també es podran visitar els pessebres fets als portals, entrades i finestres de les cases del poble.


D'altra banda, durant tot el dia hi haurà diferents espectacles i actuacions. Així, a les 12 del migdia, la companyia Xarop de Canya portarà l'espectacle Tió, Tió.. Bon cop de bastó!, a l'entrada de l'església. Per als menuts de casa també hi haurà cercavila, jocs, danses, un Tió gegant mòbil i moltes sorpreses.


A les 4 de tarda, el porxo de l'Ajuntament hi haurà titelles i a les 5 s'oferirà l'espectacle “El Bagul màgic de Nadal” pels carrers del poble. Ja a dos quarts de set de la tarda, la Coral de Vilanova farà una actuació a l'església de Sant Bartomeu, i davant l'Ajuntament s'obsequiarà amb xocolata i coca de sucre a tothom a partir de dos quarts de vuit del vespre. Per acabar, a les vuit del vespre a l'església hi haurà una cantada de nadales d'arreu del món.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773