Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Per Nadal, torna la campanya "I tu, jugues en català?"

IMATGES RELACIONADES
I tu jugues en català?
I tu jugues en català?

7 de desembre de 2017


El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha impulsat, un any més, la campanya I tu, jugues en català? destinada a potenciar la venda de jocs en català a les comarques del Baix Camp i el Priorat. En aquesta edició, es podran adquirir més de 700 jocs i joguines amb presència manifesta del català, amb la voluntat de fomentar la llengua catalana com a vehicle del joc, l'aprenentatge i les relacions lúdiques.


Aquesta iniciativa s'articula bàsicament a través del web www.cpnl.cat/jocs-reus on, més enllà del cercador de jocs, s'hi poden consultar les adreces de les botigues de joguines adherides i quins jocs tenen a la venda, o descarregar un model de carta als reis per als més petits, entre d'altres propostes i continguts. A més, a través de l'aplicació mòbil gratuïta I tu, jugues en català? els consumidors també podran valorar els diferents productes.


Enguany, formen part de la campanya 15 botigues, entre Reus, Cambrils, Falset, Mont-roig del Camp i Vandellòs, a més de la tenda en línia https://productesdelaterra.cat/© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773