Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura obre les inscripcions al seu nou curs “Parlar en Públic”

IMATGES RELACIONADES
Nou curs del CNL: Parlar en públic
Nou curs del CNL: Parlar en públic

Consorci per a la Normalització Lingüística Àrea de Reus
Consorci per a la Normalització Lingüística Àrea de Reus

19 de desembre de 2017


El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ja ha definit els horaris dels cursos de català que comencen al gener. A més dels cursos generals per aprendre a parlar o a escriure en llengua catalana, ha programat una novetat: es tracta del taller “Parlar en públic”, de 20 h de durada, que es farà els dimarts i dijous de 19 a 21 h, del 6 de febrer al 8 de març.

 

Aquest taller s'adreça a persones que parlen en català però que se senten insegures a l'hora de parlar en públic en una reunió de feina, de l'escola, en una assemblea o, per exemple, en un acte. El curs serà eminentment pràctic i s'hi comprendrà el que és essencial, més enllà del contingut, per comunicar de forma eficaç: la postura, la gesticulació, l'entonació, la manera d'evitar tics lingüístics, trucs per connectar amb el públic o la cortesia lingüística.

 

El preu és de 33,68 euros i s'hi apliquen les mateixes reduccions que per als cursos generals. Les matrícules per al nou alumnat es realitzaran del 19 al 21 de desembre i durant aquests mateixos dies també es podran fer les inscripcions o les proves de col·locació per als cursos generals. El CNL està situat al Mas Vilanova, al carrer de l'Àliga de Reus 1, entre el passeig Misericòrdia i el carrer Pare Manyanet.

 

Més informació al 977 12 88 61 o al web http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773