Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal felicita el Nadal al Consell Consultiu de la Gent Gran

IMATGES RELACIONADES
Joaquim Calatayud felicita el Consell Consultiu de la Gent Gran
Joaquim Calatayud felicita el Consell Consultiu de la Gent Gran

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

19 de desembre de 2017


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca realitzada durant aquest any en benefici dels més grans de la comarca. Com ja és tradició, Calatayud ha aprofitat per desitjar-los molt bones festes i ha encoratjat els assistents a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.

 

En l'última Assemblea General del 2017, realitzada a la seu del Consell Comarcal, el delegat executiu del Consell a l'Oficina de la Gent Gran Activa, Josep Montané, ha repassat les iniciatives desenvolupades al llarg de l'any i també ha expressat els seus millors desitjos per aquestes festes nadalenques.

 

Després dels parlaments institucionals, el Consell Consultiu de la Gent Gran ha tancat l'acte amb un recital de la Coral l'Era de Castellvell i, posteriorment, amb la invitació a un aperitiu a les persones presents a l'acte.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773