Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Tira endavant la creació del Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu LGBTI

3 de gener de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar, en l'últim Ple del 2017, la creació del Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu LGBTI (Lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals) així com el nomenament de Lourdes Solans Vico - actual coordinadora del Servei d'Informació i Atenció a la Dona del Consell - com a tècnica referent d'aquest nou projecte.


Aquesta iniciativa, dirigida a persones empadronades en algun dels municipis de la comarca del Baix Camp, excepte Reus i Cambrils, busca garantir els drets del col·lectiu LGBTI a través de plans i mesures d'igualtat i, d'altra banda, assegurar l'efectiva atenció de les víctimes de l'homofòbia, bifòbia o transfòbia, per part de l'ens comarcal.


Amb aquest servei, que es posarà en marxa properament, es vol seguir treballant en l'impuls de polítiques LGBTI i en el disseny i implementació d'accions informatives, formatives i de sensibilització de la ciutadania.


El Servei d'Atenció Integral a persones del col·lectiu LGBTI treballarà en coordinació amb totes les àrees del Consell i, alhora, amb centres d'educació secundària i diversos ajuntaments de la comarca.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773