Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Cursos de catalÓ a Mont-roig del Camp i Cambrils

IMATGES RELACIONADES
CNL de l'└rea de Reus Miquel Ventura
CNL de l'└rea de Reus Miquel Ventura

31 de gener de 2018


El Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica (CNL), per mitjÓ del Servei Comarcal de CatalÓ del Baix Camp, va comenšar, el passat dilluns 29 de gener, un curs de nivell inicial de 45 hores de durada a Mont-roig del Camp. La formaciˇ, que serÓ intensiva, acabarÓ a mitjan marš i tÚ per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximaciˇ a la llengua catalana.


Els cursos inicials de catalÓ, amb matrÝcula gratu´ta, sˇn una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp a travÚs del conveni pel Servei Comarcal de Primera Acollida de les persones immigrades, refugiades i retornades a Catalunya.

 

 

Curs a l'Ateneu Juvenil de Cambrils


La setmana del 5 de febrer comenšarÓ un segon curs de nivell inicial a l'Ateneu Juvenil de Cambrils, tambÚ de 45 hores, organitzat pel Servei Local de CatalÓ. El curs s'impartirÓ els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 9:30 a 11:30 hores, i acabarÓ el 14 de marš.


Les inscripcions per a aquest curs i tots els altres cursos de catalÓ que s'ofereixen a Cambrils s'allargaran fins al dia 2 de febrer. Tota la informaciˇ i l'horari de matriculaciˇ es pot consultar al web del Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica de l'└rea de Reus.ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773