Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Les Muntanyes de la Costa Daurada es promocionen al Mercat d'Escapades de Barcelona

IMATGES RELACIONADES
Un dels miradors es troba al peu del castell de l'Albiol
Un dels miradors es troba al peu del castell de l'Albiol

10 de maig de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp ha promocionat la marca Muntanyes de la Costa Daurada en el Mercat d'Escapades que va tenir lloc a Barcelona el 4, 5 i 6 de maig. La participació en aquesta fira es fa de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a través el Conveni Córner, signat amb l'ens provincial a principis de l'any 2018 i per mitjà del qual, a part de l'assistència a aquesta fira, també es fan altres accions de promoció com campanyes a mitjans radiofònics i a través d'internet.


Concretament, al Mercat d'Escapades s'han promocionat les Muntanyes de la Costa Daurada amb presència de material i informació pròpia d'aquesta destinació, sobre els llocs d'interès i sobre els diferents productes turístics que es comercialitzen.


El Mercat d'Escapades té l'objectiu de facilitar al consumidor l'accés a tota la informació existent sobre paquets, experiències i escapades turístiques que ofereixen les diferents destinacions i empreses turístiques de Catalunya. La diferència respecte a una fira tradicional és que les empreses i entitats que hi participen poden vendre la seva oferta directament al públic, ja que es vol incentivar entre el públic català els viatges de curta durada —caps de setmana, ponts, etc.— per Catalunya. Cal destacar que el mercat domèstic és un important mercat emissor per a la destinació catalana.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773