Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un total de 116 infants en la 9a trobada de serveis socioeducatius del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Participants de la 9ª tribada de serveis sociodeucatius del Baix Camp
Participants de la 9ª tribada de serveis sociodeucatius del Baix Camp

25 de juny de 2018


Un total de 116 infants, acompanyats de 19 tècnics, de diferents municipis de la comarca van participar el passat dilluns 25 de juny de 2018 en la 9a Trobada de Serveis d'Atenció Diürna dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

Tres autobusos van recollir els nens i nenes per diferents municipis i els van portar fins a Prades, municipi on van caminar fins a la roca foradada i on van fer diferents jocs cooperatius i de relació amb l'entorn. Ja entrada la tarda van gaudir de l'espectacle del grup “Picarols”.

 

L'objectiu de la trobada és que els infants gaudeixin del temps de lleure, fomentin el treball en equip i la inclusió social, a més de posar en contacte els infants dels diferents municipis de la comarca i donar per tanca el curs dels serveis d'intervenció educativa.

 

En la trobada participen infants i joves dels serveis d'atenció diürna existents als municipis de Mont-roig del Camp i Miami Platja, la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Montbrió del Camp, Alforja i les Borges del Camp. L'objectiu principal d'aquests serveis és compensar carències dels nens i nenes, adolescents i joves oferint un lloc on trobar un suport, una base cultural i educativa, companys de joc i un espai adequat , amb educadors i monitors que estimulin l'activitat lúdicoeducativa.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773