Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Diumenge, 1 de juliol, arriba l'Arbolí Trail

IMATGES RELACIONADES
Imatge de l'Arbolí Trail de 2017
Imatge de l'Arbolí Trail de 2017

27 de juny de 2018


El proper diumenge, 1 de juliol, l'Arbolí acollirà una prova de muntanya (l'Arbolí Trail) que consta de dues curses i d'una caminada popular. La trail és una prova competitiva que puntua pel Circuit de Curses de Trail de Tarragona Nord i pel circuit de l'empresa especialitzada Tretzesports, que organitza la prova amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arbolí, d'entitats veïnals i un grup de gent del poble.


La primera cursa és la trail, amb 23,5 km de recorregut i un desnivell positiu aproximat de 1130 metres. La sortida de la prova és a les 9 h. Es premiarà els cinc primers classificats en la categoria home i dona i tots els participants, en acabar, disposaran de servei de piscina, vestuaris i esmorzar.


Paral·lelament hi haurà una cursa anomenada Express, de 13,8 km i un desnivell positiu de 628 metres, pensada especialment per a les persones que s'inicien en aquest tipus de proves. La sortida serà a les 9.30 h i en aquesta modalitat es premiarà els 3 primers classificats de la categoria masculina i femenina. D'altra banda, la caminada popular comparteix recorregut i tots els participats d'aquestes proves també tindran accés a servei de piscina, vestuaris i esmorzar a l'acabar.


A més, tots els participants a la cursa i a la caminada rebran una samarreta commemorativa de la cursa de l'espònsor Mizuno i un pot de mel de Mel del Padrí.


Les diferents curses permetran gaudir de l'esport en un entorn natural d'exuberant vegetació de boscos de pins i alzines, pels espais més emblemàtiques de les muntanyes de Prades, al serra de la Mussara i el Montsant, amb vistes al pantà de Siurana, el poble abandonat de Gallicant, l'ermita de Sant Pau, el bosc de l'Arrel, el riu Arbolí, el bosc de Ció, i les Deveses, entre d'altes espais de gran bellesa dins les Muntanyes de la Costa Daurada.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773