Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Punt Violeta Comarcal contra l'assetjament de les dones en les festes a la comarca

IMATGES RELACIONADES
Punt violeta Comarcal
Punt violeta Comarcal

10 de juliol de 2018


Aquest dimecres 11 de juliol, a les 18h, a la casa de cultura de Riudoms, es farà una sessió formativa a entitats i personal tècnic d'ens locals de la comarca, en relació al PUNT VIOLETA COMARCAL.

El Baix Camp és una comarca que rebutja qualsevol violència contra les dones. Aquest estiu vol reforçar el missatge en contra de les agressions sexistes. Per aquesta raó posa en marxa el PUNT VIOLETA COMARCAL, per combatre l'assetjament de les dones en les festes organitzades als municipis del nostre territori.

 

Aquesta iniciativa, que s'inicia aquest 2018, i s'emmarca dins del Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, compta amb un material específic i un espai físic itinerant, que integrat per persones formades en qüestions de gènere identificades amb un braçalet lila, estaran per resoldre dubtes i sensibilitzar amb l'objectiu d'evitar agressions sexistes en els espais lúdics i atendre si fos necessari a les víctimes. L'objectiu principal és que sigui un espai informatiu i preventiu així com de combatre l'assetjament de les dones en les festes organitzades als municipis del nostre territori.

 

El recurs, gratuït per als municipis, s'entén en espais lúdics amb afluència gran, i dóna un punt de qualitat extra als esdeveniments lúdics.

 

Enguany el Punt Violeta es realitzarà a 8 municipis de la comarca que han demanat poder acollir aquet espai durant les seves festes.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773