Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 3 municipis del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu. Nens i nenes dels serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp
Imatge d'arxiu. Nens i nenes dels serveis d'intervenció socioeducativa del Baix Camp

13 de juliol de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per segon any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa), Mont-Roig del Camp (el Drac Roig) i Miami Platja (Estel de Mar). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

 

Els centres oberts estaran en funcionament del 2 de juliol al 31 d'agost de 9 a 15 hores de dilluns sa divendres. Així, a banda, d'assegurar l'esmorzar i el dinar de les criatures, es realitzaran jocs i propostes lúdiques i esportives, a més de treballar bons hàbits i habilitats de relació. La proposta dels serveis d'intervenció socioeducativa també inclou la realització d'activitats d'estiu amb la resta d'infants d'aquests municipis per fomentar la inclusió en la comunitat.

 

Les activitats programades dels serveis d'intervenció socioeducativa estaran dinamitzades en cada municipi, per una tècnica en integració social, amb el suport i supervisió dels professionals dels Serveis Socials del territori. L'educadora social de l'EBASP i l'educadora social dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa.

 

Aquests municipis són alguns dels que compten amb serveis d'atenció diürna a la comarca durant tot el curs, però a partir del mes de setembre es canvia el model per potenciar els serveis d'intervenció socioeducativa, que passen a formar part dels serveis socials de primària que realitza el Consell Comarcal en els municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773