Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal del Baix Camp felicita Canal Reus pels seus 20 anys

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal del Baix Camp en l'acte de celebració del 20è aniversari de Canal Reus
El president del Consell Comarcal del Baix Camp en l'acte de celebració del 20è aniversari de Canal Reus

21 de setembre de 2018


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud Casals, ha participat en l'acte de celebració del 20è aniversari i d'inauguració de les noves instal·lacions de l'emissora Canal Reus. En la seva intervenció, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, ha aprofitat per elogiar el paper que fa l'emissora arreu del territori ja que no només fa difusió a Reus sinó que a tota la comarca del Baix Camp.  

 

En aquestes dues dècades Canal Reus s'ha consolidat com la Televisió líder del Camp de Tarragona, i pretén continuar fent-ho amb aquest nou equipament situat a Tecnoredessa, on s'ha realitzat una important inversió tecnològica per tal d'oferir una televisió de servei públic de més qualitat adreçada a Reus, al Baix Camp i a la resta del territori.

 

La inauguració va comptar amb la presència d'unes 300 persones, entre les quals s'hi trobaven representants d'autoritats polítiques, entitats, treballadors i extreballadors, així anunciants de l'empresa. En aquesta nova etapa televisiva Canal Reus pretén continuar oferint de la millor manera possible l'actualitat informativa del territori per al territori.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773