Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Ocupar-se al sector agrari a Cambrils

IMATGES RELACIONADES
Oliveres
Oliveres

27 de setembre de 2018


El proper divendres 5 d'octubre de 2018 de les 19 a 21h a l'edifici de la Torre del Llimó de Cambrils, situat al carrer Rovira número 1, tindrà lloc la presentació, a càrrec del tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp, Gessamí Sardà, del Banc de Terres Comarcal. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb les persones que assisteixen per tractar sobre el present i el futur de l'agricultura al municipi de Cambrils.

 

L'endemà, dissabte 6 d'octubre de 2018, al mateix edifici de la Torre del Llimó, de les 10 a les 18 hores tindrà lloc el Taller de producció de biofertilitzants i bokashi. En aquesta ocasió es capacitarà als participants per tal que puguin elaborar els seus propis fertilitzants orgànics de ràpida assimilació a partir de materials assequibles del nostre entorn. El programa previst és el següent:

 

10:00h    Entendre la fertilitat del sòl i com funcionen els fertilitzants orgànics

13:00h    Refrigeri- dinar

14:15h    Sortida cap a la finca en comboi

15:00h    Taller pràctic de biofertilitzants i bokashi

 

Els objectius de les dues jornades són valoritzar i recolzar l'ofici d'agricultors al municipi de Cambrils.

 

Aquesta és una acció organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de Cambrils Emprèn. Està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773