Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El CNL organitza a l'octubre els tallers “Parlar en públic” i “Comunicacions administratives”

IMATGES RELACIONADES
Cursos i tallers al Centre de Normalització Lingüística de Reus
Cursos i tallers al Centre de Normalització Lingüística de Reus

3 d'octubre de 2018


El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) ha començat aquest mes a la capital del Baix Camp 18 cursos presencials i 6 en línia amb el Parla.cat que han donat cabuda a més de 430 aprenents de català. A més, a causa de la gran demanda, a l'octubre començarà un nou Bàsic 1 per a persones que havien quedat en llista d'espera.

 

Ara bé, al costat dels cursos generals de llengua, de l'Inicial al Superior (C2), el CNL amplia la seva oferta formativa amb taller pràctics per treballar determinades habilitats, i aquesta tardor organitza els tallers “Parlar en públic” i “Comunicacions administratives”.

 

El taller “Parlar en públic” es farà els dilluns i dimecres de 19 a 21 h del 15 d'octubre al 14 de novembre i s'adreça a persones que parlen en català però que se senten insegures a l'hora de parlar en públic en una reunió de la feina, de l'escola, en una assemblea, en un acte...

 

Serà eminentment pràctic i s'hi aprendrà el que és essencial, més enllà del contingut, per comunicar de forma eficaç: la postura, la gesticulació, l'entonació, la manera d'evitar tics lingüístics, trucs per connectar amb el públic, cortesia lingüística... La passada primavera, 16 alumnes ja van assistir a aquest taller i el van valorar molt positivament, amb una mitjana de 9,3 punts sobre 10.

 

L'altre taller, el de “Comunicacions administratives”, s'adreça a persones que treballen a l'Administració pública, col·laboren activament en una entitat, són personal administratiu d'una empresa o voldrien treballar en feines d'aquest tipus. L'objectiu, sempre a partir de les necessitats de l'alumnat, serà aconseguir que les comunicacions administratives siguin correctes i sobretot eficaces. Aquest taller serà els dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 h del 16 d'octubre al 20 de novembre.

 

En tots dos casos, els tallers tenen 20 hores de durada. El preu de la inscripció és de 33,68 euros i hi ha reduccions importants si l'alumnat està a l'atur, té família nombrosa o família monoparental, és pensionista o té una discapacitat reconeguda.

 

Per inscriure-s'hi, cal anar al Centre de Normalització Lingüística (Mas Vilanova, c. de l'Àliga de Reus, 1, 43205) els dimarts al matí de 9 a 14 h o els dimarts o dijous de 17 a 18.30 h.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773