Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Jornada participativa sobre millores al sector agrari

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu del Baix Camp
Imatge d'arxiu del Baix Camp

3 d'octubre de 2018


El proper 11 d'octubre de 2018, a les 9,30h al Castell del Paborde de la Selva del Camp, tindrà lloc una jornada de treball impulsada pel tècnic del Banc de Terres del Consell Comarcal del Baix Camp i amb la col·laboració de diferents entitats implicades com Unió de Pagesos, JARC, Associació d'Agricultura Regenerativa, Cooperativa de Montbrió del Camp, Ateneu Cooperatiu CoopCamp, Imfe Mas Carandell i IES d'Horticultura i Jardineria de Reus. Aquesta jornada s'emmarca en les activitats programades per elaborar el Pla d'Acció Integral i Sostenible agrari del Baix Camp.

 

El programa previst per aquesta jornada és el següent:

 

9.30h        Recepció dels participants

9.45h        Presentació dels objectius de la jornada i de les dinàmiques a realitzar

10h           Conformació dels grups de treball

10.15h      Pluja d'idees sobre destinataris, accions, recursos, i actors

11h           Dinàmica de planificació d'accions

12h           Refrigeri amb productes del Camp

12.30h      Priorització per punts

13h           Plenari i tancament

 

El Pla d'Acció Integral i Sostenible agrari del Baix Camp, en endavant PAIS, és un instrument de participació per trobar solucions als problemes del sector agrari a la comarca i implementar-les col·laborant entre administracions públiques, agricultors, ramaders, entitats de l'economia social (cooperatives agràries i altres), empreses del sector agroalimentari i consumidors.

 

El PAIS ha d'esdevenir un document de planificació estratègica que servirà de full de ruta per a l'acció col·lectiva i la recerca de recursos per realitzar les accions. També és una manera de plasmar el dret a decidir en el camp de l'agricultura, a escala comarcal.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773